Pannon Magbank gyűjtendő fajainak listája

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Kedves Maggyűjtők!

A Pannon Magbank projekt utolsó évében kissé változnak a gyűjtési feltételek, mindez annak érdekében, hogy maximálisan biztosítsuk a projekt céljainak az elérését, azaz a hiányzó fajok begyűjtését.

A projektben vállalt 800 faj elérése érdekében eltávolítottuk a fajlistából azokat a fajokat, amelyekből már érkeztek be tételek, és a maradék taxonok díjazását felülvizsgáltuk. Ez alapján történik 2014-ben a taxonok kifizetése, a prioritást kapó fajokért 5000 Ft, a többi faj gyűjtéséért 3000 Ft-ot fizetünk a keretből. Amelyik taxon nem szerepel az újragondolt listán, abból is örömmel fogadunk felajánlást, de sajnos ellentételezni már nem tudjuk.
Az aktuális gyűjthető listát naprakészen tartjuk (általában kistáj megjelölést alkalmazunk MAROSI S. és SOMOGYI S. (szerk., 1990): Magyarország kistájainak katasztere I-II. MTA Földrajztudományi Kutató Intézet, Budapest alapján).

További információkat a projekt hivatalos honlapján találhatnak ( http://www.pannonmagbank.hu) illetve érdeklődhetnek Halász Krisztiánnál (halasz.krisztian [at] ecolres.hu, 28/360-122/152 mellék).

Kapcsolódó oldalak: 

Nyitvatartás

Április 14. szerdától a szabadtéri gyűjtemények: NYITVA

minden nap: 8.00-18.00 óráig

Üvegházak és kiállítások: ZÁRVA

Nemzeti Botanikus Kert

Ökológiai Kutatóközpont
Ökológiai és Botanikai Intézet

2163 Vácrátót, Alkotmány u. 2-4.
06 28 360 122
botanikuskert [at] ecolres.hu
https://www.facebook.com/nemzetibotanikuskert
Instagram: @nemzetibotanikuskert_vacratot

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.