Services

Printer-friendly versionPrinter-friendly version

Vendéglátás

A Tornácosház mögött a Szittya Pita standja várja a látogatókat. Kínálatán: kenyérlángos, rétes, különféle innivalók. Csoportos kedvezmény előre egyeztethető: Plankó Enikő Ágnes +3620 3445269
A Berkenyeházban és a Karbonházban kávé-, üdítőautomata található.
Pihenő padok a kert egész területén találhatók. Nagyobb pihenőterek, padokkal és asztalokkal a Tornácosház mögött, a Trópusi-háznál, a Vízimalomnál és a Ferenc-halomnál várják kedves látogatóinak.

Esküvői fotózási lehetőség

Fiatal párok életük egyik legszebb napjának megörökítéséhez botanikus kertünk gyönyörű környezetet, változatos helyszíneket nyújt.
A gyűjtemény épségének és a hely szépségének megőrzése érdekében minden látogatónkra érvényesek a Kert látogatási szabályai.
Nyitvatartási időben várjuk Önöket.
Bejelentkezni előre nem szükséges.
A díjszabás ITT a Belépők menüpontban található.

Ajándék belépőjegy

Ajándékozzon szeretteinek botanikus kerti élményt!
Egy éven belül nyitva tartási időben bármikor egyszeri alkalommal felhasználható egy fő részére, a megadott névre.
Az ajándékjegy ára: egy felnőtt jegy ára

Éves bérlet

Ajándékba vagy saját részre botanikus kerti éves bérlet is vásárolható, mely az adott naptári évben, látogatási időben, az érvényes látogatási szabályok betartása mellett felhasználható.
A bérlet érvényessége alatt korlátlan számú belépésre jogosít, át nem ruházható.
Bérlet kedvezménnyel is vásárolható. Az árak részletesebben: Belépők menüpontban.

Programkínálatunk óvodák, iskolák részére

Bővebb információkat ITT lehet megtekinteni.

Festőkurzus

2014 októberében festőkurzust indítottunk. Botanikus kertünkben és üvegházainkban látványos egzotikus vagy honos virágok találhatók, melyek modellül szolgálhatnak egy szép akvarell képnek. A "Botanikus kert virágai" festészeti foglalkozás célja, művészeti technikával megörökíteni ezeket a különleges virágokat A résztvevők belekóstolhatnak a festőművészetbe és új ismereteket szerezhetnek a növényvilággal kapcsolatban is. A foglalkozás elcsendesedésre, elmélyülésre ad lehetőséget, a résztvevők megtapasztalhatják a művészet stressz oldó hatását is. A programot Koncz Gyöngyi festő, művésztanár tartja.

Amatőr felnőtt vagy 10 év fölötti gyerekek jelentkezését várjuk a kurzusra, melyre előzetes regisztráció szükséges.
Regisztráció és további tájékoztatás e-mailen a konczgyongyi56 [at] gmail.com címen vagy telefonon a 06 70 776 11 28 számon 16:00-20:00 óra között. A program napján is lehet a helyszínen jelentkezni, a fennmaradó helyek függvényében.

Az első alkalomra, a szükséges felszerelést korlátozott számban biztosítani tudjuk. Szükséges felszerelés: anilin akvarell készlet, vizes edény, gömbecset (1-es és 3-as méret), lapos ecset (4-es méret), A4 méretű tábla vagy kemény karton, akvarell papír.
A kurzushoz év közben bármikor lehet csatlakozni, ezért továbbra is várjuk amatőr felnőtt vagy tíz év fölötti gyerekek jelentkezését. Az aktuális időpontok a Hírek-programok menüpont alatt találhatók.

Részvételi díj: 4400 Ft.

Opening times

Closed due to Covid situation
Thank you!

Institute of Ecology and Botany
Botanical Garden in Vácrátót
Address: Alkotmány str. 2-4. 2163 Vácrátót
Tel: 36 28 360 122
Email: botanikuskert [at] ecolres.hu
Facebook: https://www.facebook.com/nemzetibotanikuskert

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.