Szolgáltatásaink

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Ajándék belépőjegy

Ajándékozzon szeretteinek botanikus kerti élményt!
Egy éven belül nyitva tartási időben bármikor egyszeri alkalommal felhasználható egy fő részére.
Az ajándékjegy ára: egy felnőtt jegy ára

Éves bérlet

Ajándékba vagy saját részre botanikus kerti éves bérlet is vásárolható, mely adott naptári éven belül, látogatási időben, az érvényes látogatási szabályok betartása mellett felhasználható. A bérlet érvényessége alatt korlátlan számú belépésre jogosít, át nem ruházható.
Bérlet kedvezménnyel is vásárolható. Az árakról részletesebben a Belépőjegyárak jobb oldali menüpont alatt olvashat.

Kerti szakvezetés

Kerti szakvezetést előre bejelentkezett csoportok vagy egyéni látogatók részére tudunk biztosítani, felnőttek és gyermekek részére egyaránt. A séta időtartama 1-1,5 óra (igény szerint). További részletek a Séta a kertben menüpont alatt.

Gyermekcsoportok részere kínált programjaink, foglalkozásaink az Ovi - suli menüpont alatt olvashatók.
Bővebb információ és időpont egyeztetés e-mailen a botanikuskert-info@okologia.mta.hu címen. Telefonon hétköznap 8:30 és 15:30 óra között a 06 28 360 122/131 mellékén (üzenet hagyható 120 melléken) vagy a 06 30 247 4621 telefon számon.

Programkínálatunk óvodák, iskolák részére

Bővebb információk az Ovi - suli menüpont alatt.

Festőkurzus

2014 októberében festőkurzust indítottunk. Botanikus kertünkben és üvegházainkban látványos egzotikus vagy honos virágok találhatók, melyek modellül szolgálhatnak egy szép akvarell képnek. A "Botanikus kert virágai" festészeti foglalkozás célja, művészeti technikával megörökíteni ezeket a különleges virágokat A résztvevők belekóstolhatnak a festőművészetbe és új ismereteket szerezhetnek a növényvilággal kapcsolatban is. A foglalkozás elcsendesedésre, elmélyülésre ad lehetőséget, a résztvevők megtapasztalhatják a művészet stressz oldó hatását is. A programot Koncz Gyöngyi festő, művésztanár tartja.

Amatőr felnőtt vagy 10 év fölötti gyerekek jelentkezését várjuk a kurzusra, melyre előzetes regisztráció szükséges.
Regisztráció és további tájékoztatás e-mailen a konczgyongyi56@gmail.com címen vagy telefonon a 06 70 776 11 28 számon 10:00-18:00 óra között. A program napján is lehet a helyszínen jelentkezni, a fennmaradó helyek függvényében.

Szükséges felszerelés: anilin akvarell készlet, vizes edény, gömbecset (1-es és 3-as méret), lapos ecset (4-es méret), A4 méretű tábla vagy kemény karton, akvarell papír. Ha valaki nem tud magával hozni, a foglalkozás előtt a foglalkozásvezetőtől megvásárolható.
A kurzushoz év közben bármikor lehet csatlakozni, ezért továbbra is várjuk amatőr felnőtt vagy tíz év fölötti gyerekek jelentkezését. Az aktuális időpontok a Hírek-programok menüpont alatt találhatók.

Részvételi díj: 4400 Ft, belépőjeggyel együtt. A jegypénztárban fizetendő.

Esküvői (jegyes, várandós) fotózási lehetőség

Fiatal párok életük egyik legszebb napjának megörökítéséhez Botanikus kertünket is választhatják.
A fotózás díjköteles, erre kétféle lehetőséget biztosítunk a pároknak és a felvételt készítő vállalkozónak:
a) egyszeri 20.000Ft fotós jegy váltása, ami tartalmazza a 3 fő belépőjegyét (további személyek belépőjegy megvásárlásával tudnak belépni)
b) 2 db felnőtt bérlet + 1 db felnőtt belépőjegy váltása (a bérlet az érvényességi időn belül korlátlan számú belépésre ad lehetőséget)
Minden esetben minden résztvevőre érvényesek a Kert látogatási szabályai. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a drónozás ezen alkalmakkor sem engedélyezett.
Bejelentkezni előre nem szükséges, nyitvatartási időn belül bármikor készíthetőek felvételek.

Reklámfotók, reklámcélú videók vagy egyéb technikájú felvételek készítése engedély- és díjköteles, a tervezett tevékenységhez mért egyedi díjszabással.
Érdeklődni, bejelentkezni a botanikuskert-info(kukac)okologia.mta.hu e-mail címen lehet.

Fizetési lehetőségek

Lehetőség van bankkártyával való fizetésre is.


Botanikus kertünk OTP Szép Kártya elfogadóhely ("szabadidő zseb"), amit kerti belépőjegyek, bérletek és sétavezetés fizetésére tudnak felhasználni.