Szolgáltatásaink

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Ajándék belépőjegy

Ajándékozzon szeretteinek botanikus kerti élményt!
Egy éven belül nyitva tartási időben bármikor egyszeri alkalommal felhasználható egy fő részére.
Az ajándékjegy ára: egy felnőtt jegy ára

Éves bérlet

Ajándékba vagy saját részre botanikus kerti éves bérlet is vásárolható, mely a vásárlástól számított egy évig látogatási időben, az érvényes látogatási szabályok betartása mellett felhasználható. A bérlet érvényessége alatt korlátlan számú belépésre jogosít, át nem ruházható.
Bérlet kedvezménnyel is vásárolható. Az árakról részletesebben a Belépőjegyárak jobb oldali menüpont alatt olvashat.

Kerti szakvezetés

Kerti szakvezetést előre bejelentkezett csoportok vagy egyéni látogatók részére tudunk biztosítani, felnőttek és gyermekek részére egyaránt. A séta időtartama 1-1,5 óra (igény szerint). További részletek a Séta a kertben menüpont alatt.

Gyermekcsoportok részere kínált programjaink, foglalkozásaink az Ovi - suli menüpont alatt olvashatók.
Bővebb információ és időpont egyeztetés e-mailen a botanikuskert-info@okologia.mta.hu címen. Telefonon hétköznap 8:30 és 15:30 óra között a 06 28 360 122/131 mellékén (üzenet hagyható 120 melléken) vagy a 06 30 247 4621 telefon számon.

Programkínálatunk óvodák, iskolák részére

Bővebb információk az Ovi - suli menüpont alatt.

Festőkurzus

2014 októberében festőkurzust indítottunk. Botanikus kertünkben és üvegházainkban látványos egzotikus vagy honos virágok találhatók, melyek modellül szolgálhatnak egy szép akvarell képnek. A "Botanikus kert virágai" festészeti foglalkozás célja, művészeti technikával megörökíteni ezeket a különleges virágokat A résztvevők belekóstolhatnak a festőművészetbe és új ismereteket szerezhetnek a növényvilággal kapcsolatban is. A foglalkozás elcsendesedésre, elmélyülésre ad lehetőséget, a résztvevők megtapasztalhatják a művészet stressz oldó hatását is. A programot Koncz Gyöngyi festő, művésztanár tartja.

Amatőr felnőtt vagy 12 év fölötti gyerekek jelentkezését várjuk a kurzusra, melyre előzetes regisztráció szükséges.
Regisztráció és további tájékoztatás e-mailen a konczgyongyi56@gmail.com címen vagy telefonon a 06 70 776 11 28 számon 16:00-20:00 óra között. A program napján is lehet a helyszínen jelentkezni, a fennmaradó helyek függvényében.

Az első alkalomra, a szükséges felszerelést korlátozott számban biztosítani tudjuk. Szükséges felszerelés: anilin akvarell készlet, vizes edény, gömbecset (1-es és 3-as méret), lapos ecset (4-es méret), A4 méretű tábla vagy kemény karton, akvarell papír.
A kurzushoz év közben bármikor lehet csatlakozni, ezért továbbra is várjuk amatőr felnőtt vagy tíz év fölötti gyerekek jelentkezését. Az aktuális időpontok a Hírek-programok menüpont alatt találhatók.

Részvételi díj: 3000 Ft.

Esküvői fotózási lehetőség

Fiatal párok életük egyik legszebb napjának megörökítéséhez Botanikus kertünket is választhatják.
A fotózáson résztvevő személyek és a fotós stáb tagjai belépőjegyet váltanak, rájuk szintén érvényesek a Kert látogatási szabályai. Bejelentkezni előre nem szükséges.

Fizetési lehetőségek

Lehetőség van bankkártyával való fizetésre is.


Botanikus kertünk OTP Szép Kártya elfogadóhely.