MEDVE A KERTBEN – Partnerség a Veresegyházi Medveotthonnal

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat
2020.06.26.

Június 26-án pénteken veszi kezdetét egy új program és látogatói kedvezmény, a vácrátóti Nemzeti Botanikus Kert és a Veresegyházi Medveotthon együttműködésében.
Mindkét helyszínen fókuszban a medve. Vácrátóton új, tematikus, önállóan bejárható sétával várjuk Önöket. Veresegyházán pedig élőben is találkozhatnak a medvékkel.

Belépőjegy kedvezmény érvényesítése 1 hónapig, egyszeri alkalommal.

Őrizzék meg a blokkot!

VÁCRÁTÓT:
Medvés növények a Botanikus Kertben:
Ismertetőnkből megtudhatják, milyen sok medvékkel kapcsolatos, medvékről elnevezett növény van Kertünkben. Növényérdekességek, kultúrtörténeti vonatkozások egy 1-1,5 órás önálló séta keretében.
Térképes vezetőlapunkat a jegypénztárnál kérhetik.

A nálunk megváltott belépőjeggyel kedvezményes árú belépőt kapnak a Veresegyházi Medveotthonba, akik pedig a Medveotthonban járnak előbb, a vácrátóti botanikus kertben vehetik igénybe a kedvezményt, 1 hónapon belül, egyszeri alkalommal.

Kedvezmény mértéke: egyéni látogatók csoportos jegyár kedvezményt kapnak, a családi kedvezményes jegy pedig igazolás nélkül is igénybe vehető. Egy kedvezménytípus érvényesíthető.

Őrizzék meg a blokkot, ezt kell felmutatni a másik helyszín jegypénztárában, érvényesítésre.

VERESEGYHÁZ:
A Medveotthon látványetetéssel, predátor és egyéb tematikus programokkal, mentett nagyragadozók bemutatásával várja az érdeklődőket.

Őrizzék meg a blokkot, ezt kell felmutatni a másik helyszín jegypénztárában, érvényesítésre.

Kedvezmények:
http://www.medveotthon.hu/hirek/medve-a-kertben-/
https://www.facebook.com/medveotthonhivatalos